Stylewish

Digital annonsförsäljning

Vi är experter på Internetannonsering. Vi arbetar med banners, influencer-samarbeten och sökmotorsmarknadsföring (SEO).

 

Header bidding

Vad är Header bidding?

Header bidding betyder lite förenklat en budauktion av annonsvisningar som görs i webbläsarens header/huvud. När du laddar en webbsida med header bidding så utgörs en auktion där annonser får buda om just din unika sidvisningar. I sidvisningen så kan du få se flera annonser. Varje av dessa annonser visas först efter att varje auktion i är klar och då visas vinnaren av auktioner. Med andra ord den annonsör som betalar bäst. Runt år 2014 började header bidding blir mer och mer populärt och idag är det standard på de flesta större webbsidor i Sverige.

Varför använda header bidding?

Genom att konkurrensutsätta dina annonsytor så ger det i regel:
  • Högre CPM
    (ersättningen du erhåller per tusen annonsvisningar)
  • Hög fillrate
    (andelen av dina visningar som visar annonser)

 

Det innebär rent praktiskt att vi sätter upp som en budauktion där olika annonsnätverk (annonsköpare) får tillgång till att lägga bud på olika annonsytor. Dessa köpare tävlar sen mot varandra och den som betalar mest för vid varje tillfälle vinner auktionen och får då visa sin annons.

I Sverige arbetar med noga utvalda samarbetspartners för att nå bästa resultat. Marknaden är i ständig rörelse och vi anpassar oss efter populära format och säljbolag.

Erfarenhet

Sen jag var 11 år har jag haft ett starkt intresse för att bygga hemsidor. Vid 14 års ålder började jag sälja annonser på min dåvarande hemsida. Direkt mot olika e-handlare. Jag var även en av de första medlemmarna på affiliate-nätverket TradeDoubler. Även en av de första i Sverige som använde annonssystemet Google AdSense.

Så med snart 25 års erfarenhet så har jag jobbat med Internetannonsering mer eller mindre så länge det har funnits, i större volymer.

Influencers

Vi jobbar nära några av Sveriges största influencers. Vi har även byggt influencer-nätverk och affiliatenätverk nischat mot influencers.

Sökmotorsoptimering (SEO)

Vi erbjuder sökmotorsoptimeringstjänster för företag.

Samarbete med publicister

Har du en högtrafikerad webbsida?
Då kan kanske hjälpa dig att öka intäkterna.
Tveka inte att höra av dig så kan vi se ifall vi kan hitta ett samarbete.